Om oss

Vi har lång erfarenhet inom rivning

Sthlm Riv & Bemanning AB är ett företag med lång erfarenhet och breda kunskaper inom husrivning och en rad andra tjänster inom bygg. Vi ambitionen att alltid levererar kvalitet. Vi anpassar våra tjänster efter kundens behov, oavsett om det rör sig om privatpersoner, förvaltningar eller företag. Vi är UC-krediterade och har certifikat för asbestsanering, och alla våra uppdrag är självklart ansvarsförsäkrade.

Vi erbjuder en rad tjänster men är specialiserade på lätt rivning och sanering. Vårt arbete fokuserar i hög grad på att skydda miljön. Korrekt hantering av skadliga produkter är av största vikt för oss, både ur ett miljö- och säkerhetsperspektiv.

Vi har stora resurser både personal- och maskinmässigt och arbetar hårt för att få till en personlig och serviceinriktad kontakt med alla kunder, såväl stora som små. Vårt mål på lång sikt är att vi ska bli Sverigeledande inom rivningsbranschen.

Vi hyr ut personal och har egna anställda som utför allt från rivning till ombyggnation för både stora företag och privatpersoner. Vi utför alla arbeten med miljön i fokus,  oavsett storlek på bygget. Vi följer branschens normer och regler och tillhandahåller helhetslösningar när det handlar om att riva hus.

Vår personal är utbildad inom följande områden:

  • Heta arbeten
  • Ställningsutbildning 2-9m
  • Säkra lyft
  • Mobila plattformar
  • Fallskydd

Vi arbetar med ett tydligt miljöfokus i alla led: maximalt lastade containrar, miljövänliga lastbilar och bra logistik.

Riva hus

Vi är erfarna specialister när det handlar om att riva hus!